BADO SPRAY PROTIV OSA I STRŠLJENA (600ml)

Bado spray protiv osa i stršljena, ima poseban novi dizajn ventila zahvaljujući kojem je omogućeno da sadržaj doze bude izbačen na udaljenost do 4 metra, pa se ovaj insekticidni spray preporuča za sve primjene na daljinu.
Cijena: 75,00 Kn
Rapoloživo za isporuku: 6 komada

Gnijezda osa i stršljena često se nalaze na slabo dostupnim mjestima koja je teško dosegnuti (oluci, rolete, ispod klupica, između rogova krovišta, na tavanima, na autobusnim stajalištima, u udubljenjima, pukotinama u zidovima i sl.) što može dovesti u opasnost onoga tko ih pokušava ukloniti. 

Bado spray protiv osa i stršljena, ima poseban novi dizajn ventila zahvaljujući kojem je omogućeno da sadržaj doze bude izbačen na udaljenost do 4 metra, pa se ovaj insekticidni spray preporuča za sve primjene na daljinu što se osobito odnosi na uklanjanje zajednica opasnih insekata poput osa i stršljena.
Spray djeluje trenutno (preko kontakta i gušenja) i njegova izvrsna raspršivost omogućuje potpunu pokrivenost tretiranog mjesta.
Spray ne ostavlja mrlja i ne sadrži potisne plinove koji oštećuju ozon. Doza je pod tlakom do potpunog pražnjenja.

Način korištenja - Dobro protresti dozu prije uporabe. Sprej ne izbacivati jednim pritiskom već u kratkim intervalima, usmjeravajući ga izravno na gnijezda ili izolirane jedinke. Preporuča se korištenje rano ujutro ili navečer, dok su još insekti u gnijezdu,
 

Trenutno nema recenzija proizvoda.

Napišite svoju recenziju:

Da biste napisali recenziju molimo da se prijavite.