LOVKA ZA ŽOHARE (20x10cm)

Ljepljiva zamka s atraktantom u obliku tablete za privlačenje žohara. Koristi se za provjeru prisutnosti žohara u nekom prostoru i njihovu eliminaciju u slučaju manje prisutnosti. Učinkovito djeluje tijekom 4-6 tjedana.
Cijena: 14,00 Kn
Rapoloživo za isporuku: 10+ komada
Ljepljiva zamka s atraktantom u obliku tablete za privlačenje žohara. Koristi se za provjeru prisutnosti žohara u nekom prostoru i njihovu eliminaciju u slučaju manje prisutnosti. Učinkovito djeluje tijekom 4-6 tjedana.

BIOSTOP lovka za žohare vrlo je učinkovita zamka koji ne sadrži toksične tvari i stoga je bezopasana za ljude, životinje i okoliš. Izrađen je od kvalitetnog kartona, presavijena u obliku tunela čije je dno premazano ljepilom.

Zahvaljujući svojim dimenzijama (15 x 9,5 cm) BIOSTOP lovka za žohare može se lako postaviti na mjestima napadnutim od žohara (pod radnim stolovima, kod hladnjaka, pećnica, umivaonika i plinskih peći). BIOSTOP lovka djeluje privlačno na slijedeće vrste žohara: Blatta orientalis, Blattella germanica, Periplancta Americana, Supella longipalpa. To su razlozi zašto je ova lovka važno sredstvo kod praćenja infestacije u postupcima predviđenih HACCP protokolom u svim onim mjestima gdje se obrađuju prehrambeni proizvodi ili gdje se rukuje hranom, u pakiranju ili distribuciji. Žohari mogu biti vektor prijenosa patogenih mikroorganizama.

Upotreba:
Otvorite lovku i uklonite foliju sa ljepila na dnu. Izvadite tabletu atraktanta iz blistera i zaljepite ju na ljepljivu površinu lovke. Oblikujte lovku pritiskom i savijanjem na označenim mjestima. Sa donje strane lovke napišite datum i smjestite ju tamo gdje želite loviti žohare ili kontrolirati jesu li prisutni. Lovka privlači oba spola i sve faze razvoja žohara. Izvršeni testovi su dokazali da se u BIOSTOP lovku ulovi 160 odraslih i mladih žohara u nekoliko dana.
Moć privlačenja tableti daju prehrambene tvari i arome, a djelovanje privlačenja traje oko 30-40 dana.

Gdje postaviti lovku?
BIOSTOP lovka za žohare može biti postavljena u blizini kupaonice, kanalizacije, električnih kutija, toplovodnih cijevi, ispod polica i aparata, blizu spremnika smeće, duž oboda napadnutih mjesta. Lovke treba postavljati na udaljenosti 5 metara jednu od druge. Broj postavljenih lovki ovisi o razini zaraze.
Lovku treba provjeravati svaka 2-3 dana i zamijeniti ako je puna ili premjesti na drugo mjesto ako je prazna.

 

Trenutno nema recenzija proizvoda.

Napišite svoju recenziju:

Da biste napisali recenziju molimo da se prijavite.