NECORAT - ljepljiva ploča za glodavce (2 kom)

NECORAT ljepljive ploče za hvatanje miševa i štakora, su gotove ploče sa nanesenim ljepilom spremne za korištenje. Neotrovne su i njihova uporaba preporuča se na svim onim mjestima gdje bi bilo neprikladno koristiti otrovne mamce - ratticide.
Cijena: 46,00 Kn
Rapoloživo za isporuku: Nije raspoloživo. U slučaju narudžbe rok isporuke je 3 dana

NECORAT ljepljive ploče za hvatanje miševa i štakora, su gotove ploče sa nanesenim ljepilom spremne za korištenje. Neotrovne su i njihova uporaba preporuča se na svim onim mjestima gdje bi bilo neprikladno koristiti otrovne mamce - ratticide, te kad je prisutnost miševa ili štakora ograničena na manji broj jedinki. Ali i kod sustavnog praćenja prisutnosti štetočina prije akcija deratizacije. Dimenzije ploča su 18 x 27 cm.

NECORAT ljepljve ploče izrađene su kartona i dizajnirana za hvatanje glodavaca u zatvorenim prostorima. Ploče treba postaviti na lako dostupnim mjestima, izložene izvorima topline ili suncu. U većim objektima postaviti više komada ploča. U središte zamke (ljepila) treba postaviti mamac u vidu hrane privlačne glodavcima (sir, orahe, čokoladu, jabuke...). Ploče, za razliku od otrovnih mamaca, sprječavaju da životinja ugine na nepristupačnom mjestu.
Ploče treba provjeravati svakih 4-5 dana i ako su ispunile funkciju, čim prije ih ukloniti. U slučaju da su zamke u tom periodu ostale prazne, treba ih premjestiti na drugo mjesto.

Trenutno nema recenzija proizvoda.

Napišite svoju recenziju:

Da biste napisali recenziju molimo da se prijavite.