PERTRIN S (100ml)

Pertrin S je insekticid bez mirisa koji se miješa sa vodom. Nije zapaljiv, a može se primjenjivati u svim prostorima za suzbijanje komaraca, muha, žohara i ostalih puzećih i letećih insekata. Idealan za suzbijanje običnih i tigrastih komaraca u vanjskom prostoru, jer pri tretiranju ne oštećuje vegetaciju.
Cijena: 57,00 Kn
Rapoloživo za isporuku: Nije raspoloživo. U slučaju narudžbe rok isporuke je 3 dana
Pertrin S je insekticid bez mirisa koji se miješa sa vodom. Nije zapaljiv, a može se primjenjivati u svim prostorima javnog zdravstva – školama, bolnicama, stanovima, javnim prostorima itd., za suzbijanje komaraca, muha, žohara i ostalih puzećih i letećih insekata. 
Idealan za suzbijanje običnih i tigrastih komaraca u vanjskom prostoru, jer pri tretiranju ne oštećuje vegetaciju. Odgovarajuće koncentracije upotrijebiti na prostorima gdje se komarci najčešće zadržavaju (grmlje, drveće, okućnice). Zahvaljujući svom sastojku permetrinu, Pertrin S ima produljeni učinak, doktetrametrin uzrokuje knock-down efekt, pojačan sa piperonilbutoksidom.

NAČIN UPORABE:
Pertrin S može se primjenjivati u vanjskom i unutarnjem prostoru.
Unutarnji prostor: za preventivno tretiranje i kod manjih populacija insekata, dovoljno je pripremiti 2% otopinu Pertrina S; kod jačih infestacija, te da bi se postigao jači rezidualni učinak, treba pripremiti 3% otopinu.
Tako pripremljeni preparat, može se aplicirati ručnim ili leđnim prskalicama, te hladnim ili toplim zamagljivanjem.
Vanjski prostor: za tretman odraslih komaraca i muha u vanjskom prostoru treba pripremiti 0,25% - 0,50% otopinu (250 – 500ml/100lvode). Za tretiranje žohara i ostalih puzećih insekata, treba pripremiti 4 – 5% otopinu, ovisno o stupnju infestacije – 1l pripremljene otopine pokriva cca 15 m2.
Otopinu nanijeti ručnim ili leđnim prskalicama, motornim prskalicama. Po potrebi postupak ponoviti za 7-10 dana.

Proizvod koristiti prema uputama proizvođača i distributera. Proizvod distribuirati isključivo u originalnoj ambalaži.
Ambalažu ne koristiti u druge namjene te ju neškodljivo ukloniti kod ovlaštenih tvrtiki za uklanjanje otpada.

 

Trenutno nema recenzija proizvoda.

Napišite svoju recenziju:

Da biste napisali recenziju molimo da se prijavite.