NECORAT - tunel za glodavce s ljepilom

NECORAT ljepljive klopke za hvatanje miševa i štakora, su gotove klopke spremne za korištenje. Neotrovne su i njihova uporaba preporuča se na svim onim mjestima gdje bi bilo neprikladno koristiti otrovne mamce - ratticide.
Cijena: 46,00 Kn
Rapoloživo za isporuku: Nije raspoloživo. U slučaju narudžbe rok isporuke je 3 dana

NECORAT ljepljive klopke za hvatanje miševa i štakora, su gotove klopke spremne za korištenje. Neotrovne su i njihova uporaba preporuča se na svim onim mjestima gdje bi bilo neprikladno koristiti otrovne mamce - ratticide, te kad je prisutnost miševa ili štakora ograničena na manji broj jedinki. Ali i kod sustavnog praćenja prisutnosti štetočina prije akcija deratizacije.
NECORAT tunel je zamka izrađena od kartona dimenzija 8x20cm, dizajnirana za hvatanje glodavaca u zatvorenim prostorima. Zamke treba postaviti na lako dostupnim mjestima, izložene izvorima topline ili suncu. U većim objektima postaviti više komada zamki. U središte zamke (ljepila) treba postaviti mamac u vidu hrane privlačne glodavcima (sir, orahe, čokoladu, jabuke...). Zamke, za razliku od otrovnih mamaca, sprječavaju da životinja ugine na nepristupačnom mjestu.
Zamke treba provjeravati svakih 4-5 dana i ako su ispunile funkciju, čim prije ih ukloniti. U slučaju da su zamke u tom periodu ostale prazne, treba ih premjestiti na drugo mjesto.

 

Trenutno nema recenzija proizvoda.

Napišite svoju recenziju:

Da biste napisali recenziju molimo da se prijavite.